Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!

Sverige - Ungern

2011-09-02 23:04

Sverige har precis spelat färdigt matchen mot Ungern i EM kvalet i fotboll. Riktigt tråkigt och matchen slutade 2 - 1 till Ungern! Är fruktansvärt förbannad för Sverige spelade stundtals bra i andra halvlek och hade flera bra chanser som man missade! Backlinjen däremot gjorde en del enkla misstag och får klart underkänt! Isaksson i målet kan man inte lägga skulden på för något av målen, det var helt enkelt backlinjen som inte klarade pressen!

Workouters <3 Johan Elmander

Trots att man är riktigt riktigt besviken, känns nästan som man förlorat en EM final, men vi har fortfarande en hyfsad chans! Det positiva som vi kan ta med oss var att vi stundtals spelade fin fotboll i andra halvlek och att Christian "chippen" Wilhelmsson visade god form! Matchens gigant går till Johan Elmander utan tvekan! Riktigt bra idag och bäst i Sverige! Hans vilja att vinna varje bollduell, aldrig tappa boll och har en vinnarskalle som man bara kan älska!
Älskar dig Elmander!

Nästa match är San Marino - Sverige, sen Finland - Sverige och sista matchen på hemmaplan Sverige - Holland.

1. San Marino tar vi!

2. Finland kommer troligtvist bli svårspelade då de säkert kommer ligga väldigt lågt, men vi är tillräckligt spelskickliga för att ta oss igenom detta på 90 min matchtid!

3. Holland blir svåra... Holland spelar riktigt bra och har svårt att se att de kommer förlora poäng mot motståndare som Finland och Moldavien... MEN det kan vara så att det är klara för EM och förhoppningsvis inte bryr sig så mycket om sista matchen och testar lite nya spelare! Så det kan mycket väl bli så att vi har en god chans mot Holland trots allt på hemmaplan.