Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!

Träning

Träning och kost 2012

    2012-10-10 19:52
Här kommer en liten resumé över träningen och kosten hittills för år 2012.

Träning

Mitt största mål för 2012 har varit att bygga större ben med fokus på rumpa. Under året har benen och rumpan definitivt fått en bättre form samtidigt som också axlarna har utvecklats bra. Träningsupplägget har bestått av 4 styrketräningar i veckan varav två benpass. Därtill har jag också tränat olika typer av cardio ca. 2 ggr/vecka.

Kost

 

Kosten har varierat beroende på vilken form jag vill vara i. I vintras när jag ville bygga muskler åt jag mycket och varierande från alla energikällor; fetter, kolhydrater och proteiner. Förutom muskelmassa satte jag också på mig lite extra fett, men vad gör det när man ser muskelutvecklingen. När sommaren närmade sig blev jag noggrannare med kosten. Genom att skära ner på kaloriintaget försvann det lilla extra jag lagt på mig under byggarperioden. Jag minskade speciellt på kolhydraterna men hade fortfarande proteinintaget högt. Kolhydraterna åts endast på morgonen samt före och efter träning. Jag gick ner sammanlagt 5kg under 10 veckor och minskade midjemåttet med ca 8 centimeter.

Just nu befinner jag mig i en mellanperiod. Det kommer att bli en förändring både på kost- och träningsfronten, men ännu vet jag inte riktigt hur. Vi får se!



« Gå tillbaka till alla blogginlägg

...eller lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Innehåll:

Kontrollfråga:
Vad är åtta plus två?




Inga kommentarer



Inte medlem på Workouters ännu?
» Klicka här för att registrera dig!

Är du en personlig tränare?
» Registrera dig då här som PT!

 
Annonser