Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!


Resultat av vårens LPG-behandlingar

    2012-06-07 21:37
sommar2012

Under hela våren har jag sprungit på LPG-behandlingar 1-2ggr/vecka. Sammanlagt blev det en serie på 10ggr. Så här beskrivs LPG-behandling: "Det är en skön behandling som utförs av en maskin med vakuumsug, likt ett dammsugarstycke. Muskelfibrerna aktiveras, blodcirkulationen ökar som i sin tur leder till en bättre ämnesomsättning. Även lymfcirkulationen förbättras, vilket medför att slaggprodukter och gifter drivs ut ur kroppen." Det sägs också vara en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr , kroppsskulptera och ge en slätare, spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk.

Jag märkte stor skillnad på min hud. Den blev slätare, mjukare och tajtare. Celluliter reducerades, men försvann inte helt, och musklerna återhämtade sig mycket snabbare än vanligt efter träning. Dock får man ta sig en funderare angående priset. Alldeles för dyrt!
För att upprätthålla resultatet ska man se till peela, torrborsta och smörja in kroppen. Det är också viktigt att hålla en sund kost så att kroppen inte samlar på sig slaggprodukter igen.



« Gå tillbaka till alla blogginlägg

...eller lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Innehåll:

Kontrollfråga:
Vad är åtta plus två?




Inga kommentarer



Inte medlem på Workouters ännu?
» Klicka här för att registrera dig!

Är du en personlig tränare?
» Registrera dig då här som PT!

 
Annonser