Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!


Effektiv fredag

    2012-05-21 18:52

Ett morgonpass klockan 7.00, jobb och LPG-behandling är nu avklarat. Då återstår bara att ta tåget mot Gävle! Trevlig helg!



« Gå tillbaka till alla blogginlägg

...eller lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Innehåll:

Kontrollfråga:
Vad är åtta plus två?




Sara
2012-05-21 18:52

Hej Ellinor! Som du säkert märkt har bloggen krånglat lite den senaste tiden. Det är inte förrän nu som jag märkt att du kommenterat! Ber om ursäkt för det! Så till din fråga: Jag fick resultat och det kändes skönt (ibland lite ont) och musklerna återhämtade sig bättre. Men bara för stunden. Det tog ungefär 4-5 behandlingar innan jag märkte resultat, men man måste också komma ihåg att man måste hålla kosten balanserad under denna tid. Det är väldigt dyrt och ger endast resultat för tiden man gör behandlingarna så njae...jag skulle inte rekommendera att springa på behandlingar hela tiden. Om man ska på en resa och vill piffa till benen så absolut, men inga långvariga effekter tyvärr.


Elinor


Hej! Har läst din blogg lite sporadiskt och jag måste säga att den är väldigt behaglig att kila in i!! Bra inlägg och fina bilder!! Fortsätt så:). Nu till min fråga: jag ser att du har gått på lpg-behandlingar och jag är väldigt intresserad av att veta hur du upplevde dem? Har du fått något resultat? Om ja, efter hur lång tid? Skulle du rekommendera lpg till andra? Stort tack för svar och för en bra och innehållsrik blogg!!




Inte medlem på Workouters ännu?
» Klicka här för att registrera dig!

Är du en personlig tränare?
» Registrera dig då här som PT!

 
Annonser