Workouters-bloggen

- Allt om träning, kost och hälsa!


Lärorikt att blogga

    2012-04-13 14:45

Jag har bloggat i snart två år och under dessa år har jag lärt mig vilka ämnen läsare reagerar starkare på och vill debattera om. Absoluta favoritämnet är allt som innehåller ordet fett. Det är oftast frågan om fettförbränning, fett%, fettinlagring och vilka metoder som fungerar och vilka som inte fungerar.

Jag vill bara påpeka här och nu att jag inte är någon utbildad PT, jag har ingen som helst utbildning inom träning, kost eller hälsa (förutom fysioterapi och massage). Allt jag kan har jag lärt mig via egna erfarenheter, böcker, internet och min kunniga bror. Träning, kost och hälsa är något jag verkligen brinner för och jag hoppas kunna jobba med det i framtiden. Jag skriver denna blogg, inte bara för er, utan också för att jag skall lära mig mera och utveckla mina kunskaper.

När något ämne väcker debatt tycker jag bara att det är bra eftersom jag då har chansen att lära mig något nytt. När det kommer till träning&kost suger jag åt mig information likt en tvättsvamp som suger åt sig vatten. Dock har jag lärt mig att inte tro på allt eftersom det finns en hel drös olika teorier om hur kroppen fungerar.

Med denna text vill jag bara säga till er att fortsätt kommentera, debattera, fråga och säg emot mig om ni tycker att jag har fel, vilket jag också kan ha ibland. På så sätt lär vi oss alla något nytt och vi kan komma fram till kloka slutsatser.

"Man blir aldrig fullärd"
Italien


« Gå tillbaka till alla blogginlägg

...eller lägg till en kommentar

Namn:

Email:

Innehåll:

Kontrollfråga:
Vad är åtta plus två?




Inga kommentarer



Inte medlem på Workouters ännu?
» Klicka här för att registrera dig!

Är du en personlig tränare?
» Registrera dig då här som PT!

 
Annonser